Uw allround installatiebedrijf

Heemskerk Installaties in Naaldwijk (Westland) is uw partner voor een breed scala aan installatiewerkzaamheden. Met een compact, professioneel en klantgericht team staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Door onze flexibele instelling kunnen wij snel schakelen en weet u zich verzekerd van een voortvarende en oplossingsgerichte aanpak.

Sterk in de
zakelijke markt

Heemskerk Installaties is een allround installatiebedrijf met een brede zakelijke klantenkring. Wij installeren, onderhouden en beheren technische installaties voor diverse winkelketens, restaurants en vastgoedondernemingen en zijn de vertrouwde partner voor een groeiend aantal kleine en middelgrote bedrijven.
Klanten waarderen onze flexibiliteit, ons oog voor kwaliteit en onze vlotte, resultaatgerichte aanpak. Wij werken met een hecht en professioneel team van goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers en klaren uw installatieklus met vakmanschap. Daarnaast kunnen wij voor uiteenlopende disciplines verschillende professionele partners inschakelen.

Klimaatoplossing op maat

In de winter wilt u er warmpjes bij zitten en in de zomer wilt u het hoofd koel houden. Heemskerk Installaties realiseert een klimaatoplossing die volledig aansluit op uw wensen en past bij uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwaardig luchtgordijn voor uw winkel, een compleet ventilatiesysteem voor uw restaurant of een airconditioner met warmtepomp waarmee u kunt koelen én verwarmen. Wij adviseren en wij installeren en onderhouden uw klimaatsysteem, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Voor droombadkamers en sanitair

Voor de realisatie van bijvoorbeeld toiletgroepen, doucheruimtes of uw grootkeuken klopt u bij Heemskerk Installaties aan. Met onze jarenlange ervaring in de zakelijke markt kunnen wij u uitstekend adviseren en weet u zich verzekerd van een passende oplossing. Een hydrofoorinstallatie of vetafscheider? Wij hebben de kennis en kunde in huis om u al het werk uit handen te nemen en de installatie vlot en tegen een scherp tarief te realiseren.

Legionellabesmetting voorkomen

Om te voorkomen dat uw waterinstallatie besmet raakt met de legionellabacterie, stelt de overheid bedrijven verplicht om een risicoanalyse uit te voeren en een beheersplan op te stellen. Heemskerk Installaties kan zo’n plan voor u opstellen en oplossingen realiseren waarmee u de veiligheid van het drinkwater kunt garanderen. Denk bijvoorbeeld aan de montage van keerkleppen in brandslanghaspels om de terugstroom van stilstaand water naar de drinkwaterleiding te voorkomen. Het voorkomen van een legionellabesmetting binnen uw bedrijf kan letterlijk van levensbelang zijn. Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid om u daarover kundig te adviseren.

Gebouwbeheersysteem voor optimaal rendement

Met een professioneel gebouwbeheersysteem (GBS) kunt u de verschillende installaties in uw kantoor, winkel of bedrijfsruimte eenvoudig aansturen. In het GBS kunnen bijvoorbeeld de verwarming, de luchtbehandeling, de verlichting en de sanitaire installaties worden ondergebracht. Wij adviseren en wij ontwerpen en realiseren een gebouwbeheersysteem waarmee u optimaal rendement uit de installaties haalt.

Partner voor effectieve brandbestrijdings-middelen

Veilige en betrouwbare brandslanghaspels, droge blustoestellen of een sprinklerinstallatie? Heemskerk Installaties levert en installeert effectieve brandbestrijdingsvoorzieningen. Wij adviseren u eerlijk en onafhankelijk over de verschillende mogelijkheden en de wettelijke eisen. Elk blustoestel moet bovendien jaarlijks worden gekeurd en verzegeld en ook dát kunnen wij voor u uitvoeren.

SCIOS-keuring voor EBI en Scope 7a

Installaties moeten voldoen aan verschillende eisen ten aanzien van veiligheid, milieu en rendement. De overheid stelt u als eigenaar van de installatie daarvoor verantwoordelijk en verplicht u om stook- en verwarmingsinstallaties minstens eenmaal per vier jaar te laten inspecteren door een SCIOS-gecertificeerd bedrijf. Neemt u een nieuwe installatie in gebruik, dan moet een EBI (Eerste Bijzondere Inspectie) worden uitgevoerd. Brandstofleidingen moet u sinds 2008 periodiek laten inspecteren. Zo moet u leidingen voor aardgas met een gasdruk tot 0,5 bar iedere vier jaar aan een kleine en eens in de acht jaar aan een grote inspectie onderwerpen (= Scope 7a).
Voor zowel EBI als Scope 7a kunt u Heemskerk Installaties inschakelen. Wij adviseren en begeleiden u en zorgen ervoor dat uw stook- en verwarmingsinstallatie aan de juisten eisen voldoen.

Snelle, klantgerichte service

U wilt geen omkijken hebben naar de installaties binnen uw bedrijf? Heemskerk Installaties neemt u deze zorgen uit handen. Wij komen bij problemen direct in actie en schakelen wanneer dat nodig is externe professionals in. Met onze jarenlange ervaring, onze doelgerichte aanpak en ons brede netwerk van specialisten zijn de problemen weer vlot verholpen.
Wij helpen u ook graag om problemen en storingen voor te zijn. Wij onderhouden uw cv-ketel, vervangen de filters van uw luchtbehandelingssysteem, controleren de dakbedekking, voeren rioolinspecties uit en zorgen dat de airco probleemloos functioneert.

Tim van der Zeijden
06 839 482 27